Coach / Docent

Kennis is er om toe te passen, uit te breiden en over te dragen!

Coach
Als je wilt coach ik jou op jouw weg als fotograaf: naast technieken, invalshoeken en standpunten kan ik je veel leren en laten ontdekken. Afhankelijk van wat jij wilt leren maken we een traject van vier, tien of twintig weken. In die periode bespreken we je werk, geef ik je oefeningen en feedback en kun je rekenen op mijn toewijding, begeleiding en inspiratie. En mijn studio en apparatuur kun je desgewenst ook gebruiken.

Masterclasses
Voor het Creative College Utrecht verzorg ik masterclasses. Aan de hand van één bepaald thema gaan studenten in mijn studio of op locatie aan de slag. De resultaten zijn vaak verbluffend en voeden het verlangen meer te willen weten, meer te willen (kunnen) doen.

 

Workshop samen met Willem Wernsen

Op 28 oktober 2017 zal de workshop straatfotografie plaatsvinden in samenwerking met fotograaf Willem Wernsen. Willem is behalve een goede vriend een straatfotograaf pur sang, die een aantal boeken op zijn naam heeft.

De workshop begint om 9.00 uur, locatie: de historische Celzusterenkamer van de stichting “Hofje De Armen de Poth”, Pothstraat 16 in Amersfoort.

Aanmelden kan via deze link: stichtingwillemwernsen@gmail.com Voor een overzicht van het programma hier een pdf downloaden. De workshop is beperkt tot 12 personen.

Voorbeelden van mijn straatportretten vind je hier. Voorbeelden van Willem’s straatfotografie vind je hier.